Török szállodaüzemeltetők látogatása a Thermo Kft.-nél

2012. szeptember közepén egy török szállodaüzemeltetőkből álló csoport érkezett hozzánk, annak köszönhetően, hogy tevékenységünk egyre inkább felkelti a török beruházók, szakemberek figyelmét:

  • az elmúlt években török megrendelésre több tengerparti szállodához készítettünk tervet azzal a céllal, hogyan lehet a szállodákat alternatív energiára átállítani. A nagyságrendekkel lecsökkent fogyasztás miatt az átalakítás két éven belül megtérült, több millió dollárt megtakarítva a tulajdonosoknak;
  • egy török beruházó csoport számára előadásban is bemutattuk azokat a módszereket, amelyekkel az épületek energiafelhasználását jelentősen mérsékelni lehet.


Mivel tudjuk, hogy most nagyon sok építésznek van szabad kapacitása, ezért arra gondoltunk, hogy a török küldöttség számára berendezünk egy építész kiállítást, hogy válogatni tudjanak, kivel szeretnének adott esetben dolgoztatni, ha további szállodák építését tervezik.

A magyar építészek bemutatkozó kiállítása nagy tetszést aratott a szállodaüzemeltetők körében.

A Súlypont Rendezvényterem falain kiállított tablókat végignézve megbizonyosodhattak arról, hogy Magyarországon nagyon nagy a kínálat kiváló építészekből.

Ezt követően a vendégekkel több, a Thermo Kft. által tervezett és kivitelezett hőszivattyús rendszert tekintettünk meg Budapesten és Dunaharasztiban.

 

 

Vissza a főoldalra a Török szállodaüzemeltetők látogatása a Thermo Kft.-nél aloldalról