Alpha-InnoTec

 

Az Alpha-InnoTec gyár távlati képe

 

A svájci Schulthess Group leányvállalata az Alpha-InnoTec, az 1998-ban való megalapítása óta a következetes innovatív politikájával, az állandó műszaki továbbfejlesztésével, valamint a piac helyes megérzése által a hőszivattyúk eladásában Európa-szerte vezető szerepet tölt be.

 

 

Az elmúlt években az anyavállalat 13 millió €-t ruházott be három létesítménybe a felső-frankföldi Kasendorfban található gyárában: a termelőegység és a logisztikai részleg 7500 m2-rel bővült, megépült a vevő- és közönségszolgálati központ, valamint egy lemezmegmunkáló és egy lakkozó üzem. Itt kap helyet a Schultess Csoport egy másik cégének, a KKT-Krausnak a folyadékhűtőket gyártó üzeme is. Az egész gyár most már 35000 m2-en helyezkedik el. A kibővített telephelyen immár több mint 600 magasan képzett szakember dolgozik a vevők érdekében.

3 területen történt meg a bővülés:

 

• Hővisszanyerős (ún. rekuperátoros) szellőzéstechnika
• Hőszivattyúk gyártása speciálisan társasházakba, ipari létesítményekbe és üzemi célokra.
• Hőszivattyúk gyártása magánháztartásoknak új épületekbe és a felújítandó létesítményekbe egyaránt.

 

Mindegyik területet felölelő vevőszolgálat biztosítja a szervizszolgáltatás egyszerű és gyors lebonyolítását, a vásárlók teljes megelégedése érdekében.

 

Mindennek köszönhető, hogy „Hőszivattyúországban“, Svájcban, már az évtized közepe óta töretlenül piacvezető az Alpha-InnoTec.

A vevők kivánsága és a dolgozók szakértelme kitűnően tükröződik a termékválasztékban. Az Alpha-InnoTec a hőszivattyúpiacon olyan termékválasztékot kínál, ami széleskörűen alkalmazható meglévő és újépítésű ingatlanoknál is. A fejlesztéseknek köszönhetően ma már alacsony-energiás lakások számára előregyártott, minden hidraulikus alkatrészt magukban foglaló hőszivattyús hőközpontokat is kínálunk.


Az Alpha-InnoTec termékkatalógusa:

hőszivattyú választék Rekuperátor metszeti képe
Hőszivattyúk Rekuperátorok

 

Bővebb információkhoz tekintse meg a gyártó magyarnyelvű honlapját: alpha-innotec.hu

Videók

 

Az Alpha-InnoTec gyár bemutatása

 

 

 

Az Alpha-InnoTec LWD új levegőkazán bemutatása

 

 

Az Alpha-InnoTec leggyorsabban, házilag is összerakható hőszivattyúja a WZS

More in this category: Brugg »