Riport Léderer Andrással egy földszondás családiháznál

 

A földszondás rendszerek azt tudják, hogy az épület körül, közel 100 méter mélységben hatalmas hőtárolóként bekapcsolják a hőháztartásba a földet. El tudjuk képzelni 100 méter mélységbe ez az egész kert, amikor az enyém, az energia az enyém, az mit jelent. Ugyanakkor nincs az épületen kémény, nincs az épületen olyan klímaberendezés, ami lövi ki a szabadba a meleget.

Tehát van, a földem a háztetőn van a napkollektorom, és van az épületem, amiben 36 fokos emberek jönnek, mennek, akik 36 fokos radiátoroknak felelnek meg. Tehát, hogy ha az épületben megvizsgálom, hogy honnan jön az energia, hová tudom tárolni az energiát, és egy számítógéprendszer, ami ma már nem egy nagydolog, egy számítógép rendszervezérlésével folyamatosan figyelem, hogy hol van felesleges energia, azt gyorsan eltárolom. Hol van mínusz energia, ott vagy a napból vagy a földből hozzáteszem.

A lelke ez a baloldalamon lévő hőszivattyú. Ez egy nagyon, nagyon profi berendezés, amit Német, Svéd, fizikusok, matematikusok fejlesztették ki. Ő a lelke az egésznek. Valójában Őt úgy kell kezelni, hogy nem egy új kazán, tehát nem egy újfajta kazán. Ez egy olyan berendezés, ami az energiát bárhonnan, bárhová át tudja tenni.

Tehát az egyik keze ahonnan beszedi az energiát, a másik keze ahová teszi. Tehát állandóan figyel, honnan van potya energia, honnan lehet olcsón becsápolni az energiát, azt eltárolja. A másik oldalon, attól függően, hogy ki kér az jelzést ad neki.
A ház minden figyelő hálózata azt is meg tudja csinálni, hogy a használt meleg levegő hőjét, a bejövő friss hideg levegőjéhez adja. Vagyis igaz a vicc, Jean engedje ki a büdöset, de a meleg maradjon.

vissza a főoldalraa Riport Léderer Andrással egy földszondás családiháznál aloldalról