MEGHÍVÓ Rosta Csaba építész, Vészabó Noémi festőművész közös kiállítására

2013. november 6.
Tisztelt {mezo_Vezetéknév} {mezo_Név}!

MEGHÍVÓ
Rosta Csaba építész,
Vészabó Noémi festőművész
és a Thermo Kft. épületgépész mérnökcsapata nevében


a „SúlyPont” rendezvényterembe, ahol rendhagyó, interaktív, kiállítással, előadásokkal egybekötött rendezvényt tartunk.

 
Helyszín:
A Thermo Kft. SúlyPont rendezvényterme - 1122 Bp., Krisztina krt. 27.
Időpont:
2013. november 15.
Az előadások 14:30-kor kezdődnek,
kiállítás megnyitó, díjátadás előreláthatólag 18.00 órától.

Ritkán látni örömkönnyeket. Egyre ritkábban okozunk mostanában egymásnak örömet.

Nem így volt ez az elmúlt hetekben a Thermo Kft. által alapított, az „Építőipar Megbízható Mestere” díjak átadásakor, a „Súlypont” rendezvényteremben.

2013. október 25-én Zsigmond László, október 30-án Engelmann Tamás építészek adták át az általuk a legmegbízhatóbbnak tartott 4-4 mesterembernek, vállalkozásnak járó díjat.

- Tudja András - fordult hozzám az egyik díjazott felesége -, a férjemnek, aki mérnök létére már évek óta építőipari vállalkozóként dolgozik, manapság semmihez nincs kedve. Egész nap csak üldögél, szomorúan jár-kel le s föl a szobában.

- Sajnos, sokan vagyunk ezzel így - válaszoltam -, akik az építőiparban dolgoznak, illetve dolgoznának manapság.

- De amióta megtudta - folytatta a mérnökvállalkozó felesége -, hogy ő kapja meg Zsigmond Lászlótól, Veresegyháza főépítészétől ezt a díjat, egészen megváltozott. Megint látom szemében a régi lángot, új erőre kapott. Köszönöm, nagyon köszönöm.

Ugyanígy hatódott meg a díj átvételekor egy kőműves, aki örömében sírva fakadt, amikor átvette Engelmann Tamástól az „Építőipar Megbízható Mestere” címet és a vele járó oklevelet. Nagyon jó volt látni, nagyon jó volt örömet okozni.

A következő hasonló rendezvényünk november 15-én lesz, amikor Rosta Csaba híres győri építész adja át az „Építőipar Megbízható Mestere” díjat azoknak, akiket ő erre érdemesnek tart, akikkel az elmúlt években átlagon felül meg volt elégedve. Így Ön is megismerkedhet a legjobbakkal.

Ezen a napon sok érdekes esemény várja a résztvevőket a „SúlyPont” rendezvényteremben:

14:30 - 15:50 A közel nulla energiával működő, már megépült „BASEES” házak működési elve (előadás)
16:00 - Dr. Varga Gábor beszél az emberiség egyik legnagyobb problémájáról, a szorongásról, ami ma sajnos szinte mindenkiben benne van, s rombolja egészségünket.
  Nyilvános kerekasztal beszélgetés Dr. Varga Gábor híres pszichiáterrel és Vészabó Noémivel, aki először beszél arról, hogy miért lett kétszer öngyilkos, hogyan állt talpra, s lett ma már híres festőművész.
előre láthatólag 18.00- Rosta Csaba építész és Vészabó Noémi festőművész kiállításának megnyitója. A kiállítást megnyitja: Finta József Kossuth-díjas építész és Dr. Léderer András
  A díjátadó után Rosta Csaba építész Ras Q jazz zenekara játszik a résztvevőknek.

 

Részvételi díj:

  • A november 15.-i rendezvény részvételi díja előre utalás esetén 3.200 Ft, helyszíni vásárlás esetén 5.000 Ft (bruttó összeg), ami a rendezvényen fogyasztható üdítőt, pogácsát, édességeket is fedezi.
  • Építészmérnökök, a díjazottak és a díjazottak családtagjai ezen a rendezvényen is díjmentesen vehetnek részt. Kérjük, hogy részvételi szándékukat ők is előre, a fent említett e-mail címen jelezzék.

Végezetül az alábbi képre kattintva tekinthet meg egy összefoglaló kisfilmet október 25-i és október 30-i rendezvényeinkről.Tisztelettel:

Dr. Léderer András
egyetemi docens
energetikai, épületgépész
igazságügyi szakértő
Thermo Kft.

 
 
Látogassa meg weboldalunkat, valamint youtube csatornánkat,
ahol további hasznos információt talál:
www.thermo.hu www.youtube.com/thermokft

 

Thermo Kft. © copyright 2013.

Amennyiben nem kíván
több levelet kapni, kattintson ide.
Adatai megváltoztatásához
kattintson ide.

 

 

Thermo Kft. 1122 Budapest, Krisztina krt. 27.
Tel.: +36 (1) 356-2046, 355-7462, 356-4841, 212-1955 Fax: 214-2868
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. • www.thermo.hu