Teszteredmények

A WZS 100 H hőközpont "jó" minősítést kapott a németországi Áruteszt Alapítvány (Stiftung Warentest) vizsgáztatói részéről. Összehasonlítottak jónevü európai gyártó cégektől összesen 10 darab föld/víz hőszivattyút a "Teszt" újság juniusi számában. A teszt összesítő eredményeként "jó" minősítést négy berendezés ért el, ezek közt szerepel az Alpha-InnoTec WZS 100 H hőközpontja is.

További hat berendezés eredménye "kielégítő". A vizsgálat fókuszában kompakt berendezések (beépített használati melegvíztárolóval) álltak. A WZS hőközpont elsősorban a magas energiahatékonysága miatt kapott jó pontozást. Együtt üzemeltetve egy felületi fűtéssel a WZS 100 H 4,7-es jósági tényezőt (COP) ér el, mely értéket egyetlen gyártó sem tudta túlszárnyalni. Ezen felül a berendezés nagyon jó hangszigetelésű. Alacsony zajszintjében és egyszerű kezelhetőségében is csak néhány hőszivattyú-gyártó tudta tartani a frontot. A "Stiftung Warentest" vizsgáztatói alapján az Alpha-InnoTec hőszivattyúi nagyon jól kezelhetőek. Az árutesztelők ugyancsak "nagyon jó" értékelést adtak a beszerelhetőségre, az üzembehelyezésre, a karbantartásra és szervizszolgáltatásra (vevőszolgálat). A tesztösszesítőben a vevők érdekeit védő intézet tesztelői nagyon jónak minősítették a hőszivattyúk kidolgozottságát. Az Alpha-InnoTec WZS 100 H hőközpontjának helyigénye nem nagyobb, mint egy mosógépé, és képes fűteni és használati melegvizet előállítani. Kívánságra a hőszivattyú hűtési funkcióval is kapható.

Alpha-InnoTec WZS H készülékekről a tájékoztató pdf-et innen töltheti le.

ADATVÉDELMI INFORMÁCIÓK
Hírlevelünkkel havi rendszerességgel (3-4 alkalom/hó) szeretnénk jelentkezni. Amennyiben levelünkkel zavartuk szíves elnézését kérjük! Információkat, híreket cégünkről kizárólag legális forrásokból származó címlistákra küldünk! Amennyiben a továbbiakban nem szeretne tőlünk semmilyen információt kapni e-mailben, úgy az adatbázisunkból való törlésre vonatkozó jelzést
ITT teheti meg.
Hírlevelünkre külön feliratkozni nem szükséges. Amennyiben ismerősét is érdekelheti, küldje tovább levelünket, új érdeklődőknek feliratkozás:
ITT